Contact mij

Zelfontwikkeling is een van de mooiste dingen die je jezelf kunt geven of je nu helemaal vastgelopen bent of het idee hebt dat er meer in je zit dan eruit komt.

Twijfel je of je die grote reis wilt gaan maken? Of je nou wel of niet voor jezelf moet beginnen? Wat is de volgende stap in mijn relatie? Tijdens een Tarot reading zetten we je weer met de neus de goede kant op.
Mijn Tarot reading is ook als motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en positieve psychologie. De combinatie van deze onderdelen zorgt ervoor dat jij zo veel mogelijk voordeel uit een Tarotconsult haalt.

Zaken die aan bod komen tijdens een Tarot reading:
• Je huidige situatie
• De gewenste situatie
• Te nemen stappen
• Te leren lessen
• Karaktertrekken die in je voor- en nadeel werken

Elke persoon en elk ding waar je tegenaan loopt is natuurlijk uniek. Mocht je meer informatie nodig hebben dan kan je mij mailen, laat je nummer achter en dan bel ik jou.

Inhuur
Natuurlijk ben ik ook in te huren voor bijvoorbeeld een culi club, vrijgezellenfeest, verjaardag, retraite en nog veel meer. De prijs is nader overeen te komen naar aanleiding van de aantal personen, locatie en aantal uren.
Heb je een thema, dan kan ik maatwerk leveren.
Hoe origineel is het om een Tarotconsult als cadeau te geven.

Kosten

Een Tarot reading duurt ongeveer een uur en kost €60. De reading vindt bij voorkeur in omgeving van Rotterdam. Mocht ‘Skypen’ beter uitkomen, dan is dat een perfect alternatief.

Contact

Gebruik het contactformulier hieronder voor al je vragen en ik neem binnen een dag contact met je op om alles te bespreken:

Boeddha