Contact mij

Zelfontwikkeling is een van de mooiste dingen die je jezelf kunt geven of je nu helemaal vastgelopen bent of het idee hebt dat er meer in je zit dan eruit komt.

Twijfel je of je die grote reis wilt gaan maken? Of je nou wel of niet voor jezelf moet beginnen? Wat is de volgende stap in mijn relatie? Tijdens een Tarot reading zetten we je weer met de neus de goede kant op.
Mijn Tarot reading is ook als motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en positieve psychologie. De combinatie van deze onderdelen zorgt ervoor dat jij zo veel mogelijk voordeel uit een Tarotconsult haalt.

Zaken die aan bod komen tijdens een Tarot reading:
• Je huidige situatie
• De gewenste situatie
• Te nemen stappen
• Te leren lessen
• Karaktertrekken die in je voor- en nadeel werken

Vraagstelling?
Persoonlijk heb ik ervaren dat ‘hoe duidelijker de vraag, hoe duidelijker het antwoord zal zijn.’
Je kan 1 vraag stellen per reading. Weet je niet precies wat of hoe je de vraag moet stellen. Geen probleem, samen komen we tot de kernvraag van de reading.

Elke persoon en elk ding waar je tegenaan loopt is natuurlijk uniek. Mocht je meer informatie nodig hebben dan kan je mij mailen, laat je nummer achter en dan bel ik jou.

Cadeaubon (voor online of live reading van €60 of €75)
Hoe origineel is het om een tarotconsult als cadeau weg te geven. Een digitaal zelfgemaakte cadeaubon met een persoonlijk tintje incl. zijn/haar naam.

Extra mogelijkheden:

  • Reading, ook op jouw locatie?
  • Inhuren voor een Tarot party/feest aan huis? Bijvoorbeeld een culi club, vrijgezellenfeest, verjaardag of een retraite. De prijs is nader overeen te komen n.a.v. de aantal personen, locatie en aantal uren.

Kosten

Prijzenlijst Tarot reading

  • Een Tarot reading duurt ongeveer een uur en kost €60 zonder verslag.
  • Of €75 met uitgebreid verslag incl. foto van de reading. Je krijgt een persoonlijk verslag van je Tarotlegging via de mail incl. foto van de kaartenlegging. Zodat je het later nog even rustig kan nalezen.

Gebruik het contactformulier hieronder voor al je vragen en ik neem binnen een dag contact met je op om alles te bespreken.

Contact

Gebruik het contactformulier hieronder voor al je vragen en ik neem binnen een dag contact met je op om alles te bespreken:

Boeddha