Het is onmogelijk om in je eigen ogen te kijken, een spiegel geeft je die mogelijkheid.
Ik geloof in de Tarotkaarten als een spiegel die weerkaatst.

spiegel op het gras letarot.nl

Spiegel

Hoe mooi is het om een instrument te vinden die je een kijkje kan geven over wat er op dit moment gaande is. Tarotkaarten zijn symbolisch en beelden uit wat je voelt diep van binnen. We hebben levensvragen over het verloop van iets, de keuzes die we willen maken als het gaat om werk, verhuizen, liefde en nog veel meer. Op zoek naar de beste keuze blijven we staan op het kruispunt niet wetend welke kant we op willen/kunnen.

Antwoord

Terwijl je wacht ben je geneigd om het antwoord buiten jezelf te zoeken. Maar wist je dat het antwoord altijd in jou schuilt? Je kunt er alleen niet bij door alle ruis en mist die ontstaat door je denken, malen, twijfelen en piekeren. Je bent angstig om de verkeerde afslag te nemen, om de controle te verliezen.
Tarotkaarten zijn die spiegel, je kiest ze zelf en bewust tijdens de reading. Ze zorgen dat je een moment stil bent en heel even is het helder. Net als een bewolkte dag, ineens trekken de wolken weg is de lucht is helder blauw en komt het antwoord als een soort ingeving. Je krijgt inzicht welk pad je zou kunnen bewandelen en de voor- en nadelen van je keuze. De ingeving kan je inspireren en bewuster maken.

Jouw toekomst

De ingeving kan op het moment zelf plaatsvinden en soms heeft het de tijd nodig om zijn werk te doen en vallen de puzzelstukken later op hun plek. Vanaf daar is het aan jou, hoe je er mee omgaat, welke acties je neemt. Jij bepaalt de uitkomst……. jouw toekomst.

De Tarot is mijn instrument, mijn talent is om de kaarten & beelden te vertalen zodat het voor jou een helder verhaal is waarmee je verder kunt.

Er is geen hocus pocus of glazen bol aanwezig maar het voelt wel magisch.

Ik geloof in de positieve energie die we zelf creëren, deze positiviteit is bepalend over ‘hoe ons leven verloopt.’

Niks staat vast……. Dat voor mij is ‘De Magie’

Nieuwsgierig geworden lees dan verder.  http://www.letarot.nl/wie-ben-ik/

Meer info over Tarot

the best way for you to predict your future is to create it

Waarom Tarot reading?

We hebben allemaal op zijn tijd inzicht nodig. Soms zijn er specifieke vragen waar je over twijfelt. Of je bent...
Lees meer

De Tarot

Het leggen van Tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei...
Lees meer
vintage tarotkaart vrouw voor blog tarotist

De Tarotist

De Tarot geeft jezelf de ruimte om je talenten die je in je hebt(bewust of onbewust) te ontwikkelen en vorm...
Lees meer