Waarom Tarot?

We hebben allemaal op zijn tijd inzicht nodig. Soms zijn er specifieke vragen waar je over twijfelt. Of je bent nieuwsgierig en benieuwd. De Tarot is ook gewoon leuk om te raadplegen. Wat het leuk maakt is de klik met de Tarotist en hoe de Tarotkaarten geïnterpreteerd worden.

Inspirerend & Helder is mijn motto en mijn streven.

Mijn kracht is mijn enthousiasme, vrolijkheid en de gave om je te inspireren en te motiveren. Mijn talent is om de samenhang van het antwoord te doorgronden. Bewust van onze (soms harde) wereld kies ik ervoor om het leven altijd vanuit een realistische en positieve kant te bekijken. Ik ben een vrije geest, die open staat voor het zichtbare en het onzichtbare. Open voor wat er komen gaat.

Wat zou bijvoorbeeld jouw Tarot reading kunnen behalen?

  • Het geeft je inzicht in de nabije toekomst; hoe jij hiernaar handelt is natuurlijk helemaal aan jou;
  • Het kan je een duwtje in de rug geven. Hierdoor kan jij dingen op jouw manier en helemaal op eigen kracht (verwerken);
  • Het geeft je een duidelijk richting;
  • Het geeft je heldere antwoorden;
  • Het maakt iets in je wakker en inspireert;
  • Een leuk en fascinerend ervaring.

De kaarten geven antwoorden op dingen die je al bij je draagt, maar nog niet kan zien of vanbinnen niet kan horen. Het verborgen antwoord zal ik samen met jou proberen te vinden. Soms zal het antwoord je intens raken en/of inzicht geven. Het antwoord kan jou inspireren om er iets mee te doen. Het antwoord kan ook een bevestiging zijn, waardoor twijfel verdwijnt. Hoe dan ook, je zult er iets aan hebben.

the best way for you to predict your future is to create it

kompas Het vertrouwenselement en mijn persoonlijk aanpak staan op nummer 1. Jij en jouw vraag staan centraal; Of dat de reading nou op locatie is of online.

Ik kijkt niet in een kristallen bol, maar in jouw ogen. Ik luister naar je en maak gebruik van mijn intuïtie tijdens de flow van de reading.

Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en de waarheid bij het duiden van de kaarten, maar wel altijd liefdevol en positief gebracht. Mijn intenties zijn zuiver en mijn doel is om een helder antwoord te geven dat jou inspireert om wat moeilijk lijkt te overwinnen en/of aan te gaan.

Vroeg of laat hebben we allemaal te maken met een vervelende en/of verdrietige ervaring. We weten dat juist deze ervaringen ons wijsheid, innerlijke rijkdom geven mits we er bewust mee om gaan. Soms is een duwtje de goede richting een goede start…..

berg stenen

Heb je inzicht nodig of ben je even de draad kwijt? Ben je nieuwsgierig of heb je gewoon zin om dit een keer mee te maken?

Wil je wat meer informatie of heb je specifieke vragen,dan ben je van harte welkom om contact op te nemen.
http://www.letarot.nl/contact-voor-een-tarotconsult-tarot-reading-toekomst-voorspellen-zelfontwikkeling/