Wie ben ik?

Mijn naam is Aicha, ik werk deeltijd en ben moeder van 2 lieve kinderen. Daarnaast heb ik een passie voor de Tarot. Ik houd van schilderen en schrijven. Reizen en cultuur snuiven zijn ook een deel van mijn leven. Ik heb mijn opleiding als regressietherapeut afgerond en heb diverse praktijken gehad als therapeut. Uit nieuwsgierigheid ben ik ooit op internet gaan zoeken naar de mogelijkheden met Tarot en mijn interesse was gelijk gewekt! Ik ben toen gestart met een cursus en tijdens die cursus gaven de specifieke Tarotkaarten en de docent mij zoveel inspiratie, dat ik vervolgens besloot om een opleiding te volgen. Deze opleiding heb ik ondertussen succesvol en met veel plezier afgerond.

Als kind en jong meisje kon ik beelden en emoties voelen bij mensen, maar dat was op zo’n jonge leeftijd nogal verwarrend.  Nu jaren later en een aantal ervaringen rijker heb ik veel geleerd en ik weet nu de informatie te filteren en te vertalen. De beelden die ik zie en de emoties die ik voel kunnen van belang zijn voor een ander. Ik gebruik mijn talent van zien en helder voelen als een brug. Ik fungeer als een zender die afstemt op een bepaalde frequentie zodat de boodschap helder overkomt. De combinatie van de kaarten en het helder voelen/zien geeft de duiding van de legging een diepere laag. Waardoor de kaarten soms fungeren als bevestiging op wat ik voel en zie.

Onzekerheid omtrent mijn ‘talent’ heb ik lang bij me gedragen. Mijn ‘talent’ heb ik lang en diep verborgen. Ik wilde niet anders zijn of zoals sommigen mensen het noemen ‘zweverig’ overkomen. Het spirituele aspect van het leven heeft me vaak uitgedaagd. Het voelen van emoties, die niet van jezelf zijn kan best heftig zijn. Totdat je leert hoe je ermee om moet gaan. Hoe dan ook, ik heb niet altijd alle antwoorden en soms nog steeds onzeker. De laatste jaren krijg ik vaak spontaan bevestiging van mijn talent. Dankbaarheid is wat ik voel als ik hoor dat ik ze geholpen heb. Het is een tweerichtings proces, ik geef maar krijg ook terug. Ik voel me fijn in dat proces al weet ik op het moment zelf niet waar de informatie vandaan komt.

Nu laat ik mijn intuïtie spreken, zodat de kaarten mij inzicht geven. Hierdoor gaat er een deur open en achter die deur schuilt informatie omtrent de persoon en de vraag die gesteld wordt. Die deur, die me naar een andere dimensie brengt, daar waar ‘de waarheid van het moment’ zich openbaart. Die ruimte voelt daar heilig en zo wil ik het ook behandelen.

Het is een lang proces geweest maar ik ben er. Misschien kan ik jou ook helpen in jouw proces.

De reviews: Review Tarotconsult

Hoe ga ik te werk met Tarotkaarten?

Tarot is een oud esoterisch en psychologisch systeem. Een Tarotkaarten set bestaat uit 80 kaarten, verdeeld in de grote Arcana en de kleine Arcana. Arcana is een Latijns woord voor ‘geheim, dat wat verborgen is’. Het lezen van de Tarotkaarten is een hulpmiddel om antwoorden te krijgen op vragen. De antwoorden moeten leiden tot meer inzicht in onszelf en in de wereld om ons heen. Deze geheimen staan voor de kennis van de spirituele wereld en onze verborgen drijfveren.

Voordat we beginnen met de Tarot reading/legging, gaan we samen onderzoeken welke vraag voor jou het meest relevant is. Hoe duidelijker de vraag is, hoe helder het antwoord is, dat is mijn ervaring.

In een privéconsult gebruik ik meestal de legging van het Keltische Kruis of de booglegging. Het schudden van de kaarten wordt eerst door mij gedaan, daarna door de cliënt. Vervolgens worden de kaarten door de cliënt zelf uitgekozen, waardoor de juiste energie opgewekt wordt.

De uitleg heeft een psychologische duiding, waarbij ook vragen gesteld mogen worden. Sommige zaken kunnen erg emotioneel zijn, maar vaak gaat het om dingen die al in het onderbewuste aanwezig zijn en meestal gemakkelijk worden herkend.

De Tarotlegging is zeer betrouwbaar en kan helpen om eenvoudige of complexe situaties te duiden. Tarot werkt met de energie van de cliënt, maar wordt met behulp van mijn intuïtie en interpretatie vertaalt richting de cliënt. Tarot geeft inzicht over mogelijkheden en kansen.

Ik werk met de ‘Tarot in de herstelde orde’. Deze heeft 2 bijzondere kaarten, die uit alle andere Tarotkaartenspellen zijn verwijderd.

Tarotkaart 06 De Intuitie Min grote Arcana De Tarot in de herstelde orde Tarotkaart 18 De Waarheid Plus grote Arcana De Tarot in de herstelde orde

Via deze link lees je meer over de 2 bijzondere Tarotkaarten.
http://www.letarot.nl/welke-tarotkaarten-gebruik-ik-en-waarom-de-tarot-in-de-herstelde-orde/

triskelion letarot.nl

Tarot is always whispering to you.
Tarot weaves truth, stories, secrets, and tales.
All you need to do is slow down and listen.