Review Letarot.nl Reviews

Lees hieronder de ervaringen van mijn klanten.
Ik doe mijn best om iedereen een waardevolle Tarotconsult ervaring te geven.

Ben je nieuwsgierig neem dan contact met mij op
http://www.letarot.nl/contact-voor-een-tarotconsult-tarot-reading-toekomst-voorspellen-zelfontwikkeling/

In de zomer heeft Aicha mij een reading gegeven.

Aicha begon met de uitleg van welke vorm zij die dag zou leggen en vervolgens zijn we gaan kijken naar wat nou exact mijn vraag was, zodat er ook een duidelijk antwoord uit kon komen.

We hebben gekeken naar verleden, heden en toekomst.  De uitleg van Aicha is helder en duidelijk zonder te oordelen, wat heel fijn is.

Voorafgaand aan de reading dacht ik, wat moet ik hier eigenlijk mee, want ben niet zo van het zweverige:), maar de reading heeft me inzichten gegeven. Sommige inzichten waren me niet direct duidelijk, maar vielen later op z’n plaats. Al met al, fijn om zo nu en dan eens een reading doen als je wat vragen hebt waar je duidelijkheid op zou willen hebben. Dan zou ik Aicha zeker aanraden.

Nathalie, Rotterdam

Par deux fois Aicha a été très précise  et détaillée dans la lecture des cartes. Il m’a juste suffit de poser une question. À partir de là,  de façon intuitive, elle a commenté les cartes tirées, ciblées à la situation. En plus, elle apporte une aide discrète qui fait que vous découvrez des parties cachées en  vous que vous ne connaissiez pas et ne compreniez pas. Surtout…elle vous dirige discrètement  pour que vous decouvriez vous-même les divers sentiers se présentant à vous. En court, je la recommande vivement.

Zelfs 2 keer is Aicha zeer juist en gedetailleerd geweest tijdens de Tarot reading. Ik heb alleen maar een vraag gesteld. Vanaf daar, op een intuïtieve manier heeft ze de Tarotkaarten raak geduid over mijn situatie. Daarnaast geeft ze je discreet raad/hulp waaruit je vervolgens verborgen aspecten kan ontdekken en begrijpen. Het voornaamste is het inzicht dat je krijgt waardoor jijzelf tot ontdekking komt en vanaf daar de antwoorden zich openbaren…. Aicha is Professioneel en meelevend. Ik raad haar zeker aan!

Daby, France

Het eerste wat me opviel toen ik bij Aicha kwam voor een tarot reading was dat de energie heel goed aanvoelde. Aicha is rustig en liefdevol.

Ze nam echt de tijd om samen met mij te achterhalen wat mijn vraag nou precies was. En dat bleek toch anders te zijn dan ik in eerste instantie dacht. Dat eerste stuk was dus al heel waardevol en verhelderend.

Ze kan de kaarten heel begrijpelijk uitleggen en doordat ik na de sessie een uitgebreid verslag gemaild kreeg kon ik alles nog op mijn gemak doornemen en laten inzinken.

Al met al een hele prettige ervaring dus.
Dank je wel ♥

Dikke kus

Denise Geerlings, Rotterdam

Wij rotterdammers hebben wel iets met bruggen, ze zijn van levensbelang, we zijn er trots op, verdedigen ze ten koste van alles maar ze zorgen vooral voor de verbinding in onze stad. Het is ook die trots en verbinding die ik heb mogen beleven tijdens een tarot sessie met Aicha. Zo nuchter als we zijn in Rotterdam zo geboeid was ik door Aicha en het onbekende.

We leggen het Keltisch kruis, klinkt stoer vind ik ….. en STALWART is net de Engelse naam daarvoor en ook de naam van mijn startende onderneming. Hier heeft ook mijn vraag betrekking op….. “Waar zou ik mijn aandacht aan moeten geven, binnen het bedrijf en privé?”

De kaarten worden geschud en de eerste kaart valt eruit een springkaart….’De Keizerin’. Een boeiende kaart voor mij want mijn vriend heet de Keizer. Toeval roepen we dan in Rotterdam maar ondertussen weet ik wel beter. De kaarten vallen mooi en geven me een mooi beeld van het verleden het heden en de toekomst. De weg ligt open en het is aan mij om die te gaan bewandelen. Alles is aanwezig alleen de energie die zal ik er zelf in moeten steken.

Bij het naar buiten lopen voelde ik deze energie heel mooi rond om mij heen en kwam er een serene rust over mij heen. Dankjewel Aicha voor deze helaas te korte inkijk in de mooie reis die ik komende jaar ga maken. Ik zie je weer aan de andere kant van de brug!

Voor iedereen die dit gaat lezen kan ik zeggen dat hoe nuchter je ook bent. Ga het gewoon doen laat je kaarten eens leggen en ervaar zelf wat het met je gaat doen. Toeval komt in vele hoedanigheden voorbij….. dit was er voor mij één.

Ps. De reading was een persoonlijk cadeau van mijn lieve vriendin Saskia. Love you to the moon en beyond.

Gert Verhoef, Rotterdam

Zo’n leuke middag gehad met Aicha. Heel veel wijsheden gehoord waar ik echt iets mee kan. Het gaf een goed indicatie van de stappen die ik de aankomende periode wil zetten. Het is niet toekomst voorspellen, want je hebt zelf invloed op alles wat gebeurd, maar voor mij was het vooral waardevol als wegwijzer. Wat ik fijn vind aan werken met Aicha is dat ze niet vaag is, maar ze geeft duidelijk advies waar je echt iets mee kunt. Bedankt je bent een topper!

Fleur Kolk, Rotterdam

Dank je wel, Aicha, voor je integriteit, zorgvuldigheid en tijd. Het was voor mij een heel bijzonder Skype consult.
Ik ben onder de indruk van de tijd die je neemt en je vermogen om de mogelijkheden, de perspectieven die uit de kaarten spreken te blijven zien en benoemen. Het lange kennismakingsgesprek via what’s app (omdat ik in het buitenland woon) was ook voor mij al inzichtgevend en heeft een goede basis gelegd. Jouw betrokkenheid, vermogen om te luisteren en empathie heeft mij geraakt.
Roet

Roet, Tunesië
The year 2020 began like any other I was focused on a creating a new chapter in life’s journey, then the Covid pandemic occurred. As the universe swirled and twirled and for most so did the emotions of our individual numerous inner selves. The session with Aicha was a gift from a friend and what a special gift this was.

Upon the opening of our Skype session Aicha instantly created a welcoming and comfortable setting, placing me at ease. Aicha is calm, yet she is also an energetic woman who posses a good sense of humor, and vibrations of possibilities pulsated outward towards me. The session began with grounding me in what would occur, asking me if I understood, and when I did not, took the time to explain all that was unfamiliar to me with ease in English.  The idea of choosing to learn about the possibilities of the next 1, 2 or 3 years felt weighted to me and we laughed together choosing to shift on the short term future. Awed and inspired, learning and listening, reflecting and accepting, the session left me feeling grounded and aware holding within my heart numerous points to reflect upon.

Aicha, thank you for sharing your wisdom and energy.

Erika, Brooklyn, New York

Super fijne reading bij Aicha gehad. In een heel ver verleden wel een vaker een reading gehad maar deze vorm was voor mij compleet nieuw. Aicha neemt echt alle tijd voor je om alle uit te leggen op een rustige maar zeer wijze manier. De reading was erg confronterend. Stiekem weet je een aantal zaken wel maar wanneer dit zo open en bloot voor je neus in de vorm van kaarten op tafel ziet, is dit toch even slikken. Aicha nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden en was zeker geen tijdsdruk wat heel prettig was / voelde. Kundige dame met ook nog humor.
Ik kan het iedereen aanraden!

Annemarie, Rotterdam
Een tarotreading van Aicha geeft me altijd meer inzicht in het vraagstuk waar ik op dat moment mee te maken heb.

Het maakt veel inzichtelijk, en in zekere zin tastbaar, omdat de kaarten letterlijk voor je neus liggen. Aicha is een geduldige, lieve en deskundige begeleidster. Door haar kennis over de inhoud van de kaarten en haar jarenlange ervaring met mensen ondersteunen, is dit een fijne manier om een situatie te verhelderen.

Hele ontspannen sfeer, bij twijfel: ga gewoon!

Met vriendelijke groeten,

VILLA YOGA

Karin Meulink, Rotterdam

Aicha is in haar tarot reading zeer voorzichtig en aftastend. Toch als ze haar kaarten aan jouw overdraagt blijkt daaruit haar deskundigheid en doeltreffendheid. Haar liefde en kennis voor de kaarten en haar inzicht. De kaarten zijn 2 keer door mij met een belangrijke vraag aan Aicha voorgelegd. Beide keren een zeer ingewikkelde kaart uitgekozen door en voor mezelf. Voor mij nog steeds ongelofelijk hoe doeltreffend en uiteindelijk totaal op zijn plaats de kaarten waren. Ze gaven mij een leidraad en inzicht om met het gegeven om te gaan. Het gaf mij een keuze voor de aansturing in de richting die ik wilde gaan. En ook zoveel meer rust en kennis.

Geen zweverig gedoe maar meer inzicht in de situatie en mogelijke wegen die je kunt ingaan. Nog steeds is de regie in jouw handen. Beide readings hebben nog geen eenduidigheid ook omdat ze zo intens ingewikkeld zijn, maar nog steeds voor de helderheid hoor ik de ingesproken sms bericht aan, en kan ik daarmee verder.

Het maakt mij sterker en zekerder en helderder over de sturing die ik geef in mijn visie. Ik kan zeker voor iedereen Aicha aanraden als Tarot lezer. Ze is heel erg voorzichtig en aftastend naast absolute doeltreffendheid. Zo integer als ze is zo zeker is haar vertaling van jouw gekozen kaart.

De nagezonden sms is een aanrader omdat je altijd weer raad kan plegen na een bepaalde periode.

Mandy Pieper

Mandy, Amsterdam

Mijn reading bij Aicha was erg bijzonder. Zij komt over als een zeer energiek en tegelijk rustig persoon die weet wat ze doet. De reading is zeer uitgebreid en ze neemt het erg serieus door zo weinig mogelijk de focus op iets anders te leggen behalve op de kaartlezing. De kaarten werden goed uitgelegd en achteraf ontving ik per email de gehele kaartlegging wat ontzettend fijn is omdat je veel dingen vergeet tijdens de reading zelf. Kortom, een prettige ervaring door een heel fijn persoon met zeer professionele instelling en absoluut niet zweverig. Aanrader voor iedereen.

Kickel, Rotterdam

Ik was altijd al geïnteresseerd in kaartleggen en nu heb ik dit bij Le Tarot gedaan.
Aicha is een hele lieve vrouw die zeer serieus haar werk doet. Ze kan de kaarten goed vertalen en de reading gaf mij een verrassend antwoord.Niet helemaal die ik wilde, maar op een of andere manier geeft het mij rust en is het wel goed zo.
Na de reading kreeg ik ook nog een verslag toegestuurd, wat erg fijn is om dit af en toe in te zien.
Kortom; ik kan het kaartleggen van Aicha zeker iedereen aanraden. Ik ben al volop met haar informatie bezig

Mirjam, Rotterdam

Samen met een vriendin heb ik een online tarot legging gedaan bij Aicha als verjaardagscadeau. Wat een unieke ervaring om samen te delen! Aicha nam voor ons beide écht de tijd om onze vraag zo helder mogelijk te beantwoorden en ondanks dat we op afstand waren, was het een hele warme en gezellige reading. Voor ons beide hele mooie en deskundige adviezen waar we nog regelmatig op terug reflecteren, een super waardevolle ervaring!
Bedankt Aicha, we komen zeker nog eens terug!
Groetjes,

Mireille & Astrid , Utrecht