Het leggen van Tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven.


Inzicht

Het leggen van Tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de Tarot bijvoorbeeld gebruiken, als je inzicht zou willen hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.

Toekomst

Wat de Tarot in ieder geval niet is, is een manier om de toekomst te voorspellen. Toekomst voorspellen zou alleen kunnen, wanneer we zouden leven in een wereld waarin alles wat er in de toekomst gebeurt al vaststaat en jij met de beslissingen die jij neemt geen enkele invloed hebt over de dingen in je eigen leven. http://www.letarot.nl/wat-is-tarot-toekomst-voorspellen-glazenbol-synchroniciteit/

Verantwoordelijk

De Tarotkaarten zeggen jou nooit wat je moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. De Tarotkaarten kunnen je wel helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Het leggen van Tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in je leven.

Meer info over Tarot

the best way for you to predict your future is to create it

Waarom Tarot reading?

We hebben allemaal op zijn tijd inzicht nodig. Soms zijn er specifieke vragen waar je over twijfelt. Of je bent...
Lees meer
spiegel op het gras letarot.nl

Le Tarot

Het is onmogelijk om in je eigen ogen te kijken, een spiegel geeft je die mogelijkheid. Ik geloof in de...
Lees meer
vintage tarotkaart vrouw voor blog tarotist

De Tarotist

De Tarot geeft jezelf de ruimte om je talenten die je in je hebt(bewust of onbewust) te ontwikkelen en vorm...
Lees meer