Het antwoord kan niet geforceerd worden. Soms heb jij daar passief of actief invloed op. Soms komen ze niet naar voren, omdat je nog niet klaar bent om het antwoord onder ogen te zien. Meestal is er nog een ervaring in het verschiet, voordat het antwoord zich gaat openbaren.

blog ruis rondom je antwoord

Andere keren zijn de antwoorden niet zichtbaar omdat je ‘denken’ een gordijn van ‘ruis’ creëert, net alsof je een radiozender zoekt maar alleen ruis hoort. Je vindt pas je zender/antwoord zodra je de juiste frequentie hebt gevonden.

Het is nodig en belangrijk om je te ontdoen van de ‘ruis’ om een helder signaal en bewust antwoord te krijgen.

Tijdens het zoeken naar de juiste frequentie schuilt er een wijze les. Om deze les te begrijpen is ‘passief bewustzijn’ nodig.

Deze beweging is naar binnen gericht in plaats van naar buiten. Door de beweging naar binnen te richten, hoef je niets te doen behalve het waarnemen van de ‘ruis’. Achter het waarnemen schuilt de ‘wijsheid’, oftewel de ‘wijze les’ waar ik het eerder over had. Wat jouw wijsheid/wijze les ook zal zijn, hieruit zal je antwoord zichtbaar worden.

Weet dat het (onder)zoeken van je antwoord in de ‘ruis’ uiteindelijk je wijze les zal zijn en niet zozeer het antwoord. We hebben soms geen greep op de vorm van de ‘ruis’, zoals de manier waarop verdriet, wanhoop en boosheid ons kunnen raken, maar wij kunnen met onze vrije wil bepalen hoe we erop reageren. Dat noem ik bewustzijn.

Heb je hulp nodig bij de zoektocht naar je antwoord? Door middel van mijn Tarotkaarten kan ik jou op een effectieve en heldere manier inspireren. Neem contact met me op voor een Tarotconsult.

 

Contact voor een Tarotconsult

Meer interessante artikelen:

man die kijkt naar een sterrenhemel

Prachtig en inspirerend!

Thought provoking video by Jim Carrey | Alan Watts Thought provoking video by Jim Carrey | Alan Watts Jim Carrey...
Lees meer
oog, pupil

You’re It van Alan Watts

An inspiring and profound speech from the late Alan Watts. Speech extract from "Zen Bones and Tales" by Alan Watts,...
Lees meer
Jiddu krishnamurti

How does one break free of habits? | J. Krishnamurti

How does one break free of habits? | J. Krishnamurti Brockwood Park 1983 – Spoken question from Question & Answer...
Lees meer

Ho’oponopono

Ho’oponopono (to make it right)   Zo  simpel en effectief. Het is een beweging / helende meditatie vanuit je hart....
Lees meer